ssgtlj002-2 ssgtlj003-3 ssgtlj_new ssgtlj-web-banner2 ssgtlj-web-banner3 ssgtlj001-1

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

70 LET - ŠOLA S TRADICIJO

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

       banner ssgtlj

Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana​, e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., je upravljavec z osebnimi podatki za spletno stran http://www.ssgtlj.si/

Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in za namen, zaradi katerega so bili posredovani.

Osebne podatke posameznika Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana​ obdeluje in jih hrani za dosego namena, zaradi katerega jih je posameznik posredoval.

Pri obravnavi posredno in neposredno posredovanih podatkov nas obvezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov. Podlago za zbiranje osebnih podatkov predstavlja obrazec na spletni strani, kamor stranka vpiše podatke, ki so potrebni za komunikacijo.

Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana se obvezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam, prav tako ne izven EU, EGP in mednarodni organizacijam tega prostora, razen kadar je to v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik pravico vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana bo pridobljene podatke varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana se zavezuje, da bo zbrane podatke hranila le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika (na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Uporabniki imajo kadarkoli pravico zahtevati spremembo oziroma izbris svojih osebnih podatkov preko e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Podatki bodo izbrisani v najkrajšem možnem času.

Zloraba podatkov

Zavezujemo se, da bomo varovali vaše osebne podatke v skladu z GDPR. V kolikor bi prišlo do zlorabe podatkov, vas bomo o tem obvestili na vaš e-poštni naslov v najkrajšem možnem času, vendar ne kasneje kot v 72 urah od ugotovitve zlorabe.

Odgovornost

Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. si ne jamči za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na strani. Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Piškotki na spletnih straneh šole 

Pravna podlaga 

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (UL št. 109/2012, 157. člen), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Namen novih pravil ni osredotočen samo na piškotke, pač pa na kakršno koli pridobivanje podatkov ali shranjevanje podatkov na opremo uporabnika, ne glede na to, s pomočjo kakšne tehnologije se to zgodi. V nadaljevanju uporabljamo termin "piškotki" za vse tovrstno pridobivanje podatkov.

Več:

Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik/napravo uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

  • ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
  • življenjsko dobo piškotka;
  • vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število

Obvestilo o piškotkih na šolskih spletnih straneh

a)Naše spletne strani uporabljajo sejne piškotke za pravilno delovanje strani (prenos sporočila po elektronskem komunikacijskem omrežju in zagotovitev storitve informacijske družbe, ki jo naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata).

Podatki o piškotkih:

Ime piškotka

Domena

Trajanje

076e14b9c36740d65f56dafe7d04d317

ssgtlj.si

Seja


Začasni ali sejni piškotki (session cookies) »živijo« od trenutka, ko uporabnik odpre brskalnik, pa do trenutka, ko sejo konča in zapre brskalnik. Spletna mesta jih uporabljajo za shranjevanje začasnih informacij. Ker so taki piškotki shranjeni za krajši čas, je njihova invazivnost za zasebnost uporabnika manjša.

Za pravilen prikaz spletna stran uporablja tudi piškotek predloge, ki se hrani 1 leto.
 

b) Poleg sejnih piškotkov uporabljamo tudi izvedbene piškotke: ti piškotki zbirajo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran. Tako dobimo anonimne podatke o tem katere strani obiskujejo najpogosteje, koliko časa se nekdo zadrži na določeni strani ipd. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki uporabnika identificirajo. Vse informacije, ki jih zberejo ti piškotki, so združene in anonimne.

Podatki o piškotkih:

Ime piškotka

Domena

Trajanje

__utma

ssgtlj.si

2 leti od namestitve/posodobitve

__utmb

ssgtlj.si

30 min od namestitve/posodobitve

__utmc

ssgtlj.si

Seja

__utmz

ssgtlj.si

6 mesecev od namestitve/posodobitve

MOODLEID_

www.ssgtlj.si

5 dni od namestitve/posodobitve

2. Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve v posameznih brskalnikih spremenite (kliknite na ime za navodila):

3. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

4. Upravljavec piškotkov: Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

 

The Secondary School of Gastronomy and Tourism Ljubljana

 

Preglov trg 9 

1000 Ljubljana

T:01/ 540 92 40
F:01/ 540 85 89
E:info@ssgtlj.si 

PIC no.: 945422626

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.