1. Osnovni podatki o katalogu |
|
Naziv zavoda: |
Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana Tel: 01 540 92 40 e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. |
Odgovorna uradna oseba: |
Marjeta Smole, ravnateljica |
Datum zadnje spremembe: |
29. 10. 2019 |
Dostopnost kataloga: - preko spleta: - v fizični obliki: |
Tajništvo šole: 9.00 – 10.30 |
2. Splošni podatki o zavodu in informacijah javnega značaja, s katerimi razpolaga |
|
2.1 Organigram in podatki o organizaciji zavoda |
|
Kratek opis delovnega področja zavoda: |
Srednješolsko poklicno in srednje strokovno izobraževanje
Tečaji za profesionalce in neprofesionalce
|
Seznam vseh notranjih organizacijskih enot: |
Srednja šola za gastronomijo in turizem Ljubljana |
Organigram zavoda |
|
2.2 Kontaktni podatki uradne osebe (oseb), pristojnih za posredovanje informacij |
|
Pristojna oseba: |
Marjeta Smole, ravnateljica |
2.3 Seznam zakonov, podzakonskih aktov in predpisov Evropskih skupnosti z delovnega področja organa (preko državnega, lokalnega oziroma evropskega registra predpisov) |
|
Notranji predpisi |
|
Državni predpisi |
Preusmeritev na državni register veljavnih predpisov - Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport - Uradni list RS: - Državni zbor: |
Predpisi EU |
- EU portal: |
2.4 Seznam predlogov predpisov (preko državnega oziroma lokalnega registra predpisov) |
|
Predlogi predpisov |
Zavod ni predlagatelj predpisov. |
2.5 Seznam strateških in programskih dokumentov po vsebinskih sklopih |
|
Seznam strateških in programskih dokumentov |
|
2.6 Seznam vrst upravnih, sodnih ali zakonodajnih postopkov |
|
Vrste postopkov, ki jih vodi organ |
|
2.7 Seznam javnih evidenc, s katerimi organ upravlja |
|
Seznam evidenc |
Zavod ne vodi javnih evidenc. |
2.8 Seznam drugih informatiziranih zbirk podatkov |
|
Seznam zbirk |
|
2.9 Najpomembnejši vsebinski sklopi drugih informacij javnega značaja oziroma seznam posameznih dokumentov |
|
Sklopi informacij – sledijo razčlenjenemu opisu delovnega področja organa |
|
3. Opis načina dostopa do drugih informacij javnega značaja |
|
Opis dostopa: - preko spleta: - v fizični obliki: |
Tajništvo šole: 9.00 – 10.30 |
4. Seznam najpogosteje zahtevanih informacij javnega značaja |
|
Seznam najpogosteje zahtevanih informacij oziroma tematskih sklopov |
Vpisni pogoji za dijake |