01/ 540 92 40 info@ssgtlj.si

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

PRAKTIČNO USPOSABLJANJE DIJAKOV  Z DELOM V DELOVNEM  PROCESU

PROGRAM IZVAJANJA PUD ZA ŠOLSKO LETO 2024/2025

 IZOBRAŽEVALNI PROGRAM Razred Ure Število

tednov

ČAS OPRAVLJANJA
GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE, 1. letnik 1. KA

1. KB

190 5 16. 5. 2025 – 19. 6. 2025
GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE,

2. letnik

2. KA

2. KB

190 5 16. 5. 2025 – 19. 6. 2025
GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE, 3. letnik 3. KA 722 19 6. 1. 2025 – 20. 5. 2025
3. KB 722 19 3. 9. 2024 – 21. 1. 2025
GASTRONOMIJA in

TURIZEM,

2. letnik

2. GA 114 3 4. 12. 2024 – 24. 12. 2024
2. TA 114 3 30. 5. 2025 – 19. 6. 2025
2. TB 114 3 4. 12. 2024 – 24. 12. 2024
GASTRONOMIJA in

TURIZEM,

3. letnik

3. GA 152 4 30. 9. 2024 – 25. 10. 2024
3.TA 152 4 23. 5. 2025 – 19. 6. 2025
GASTRONOMIJA

1. PTI

1. PTI 76 2 6. 6. 2025 – 19. 6. 2025

 

POROCILO O DELU GASTRONOMIJA

POROCILO O DELU TURIZEM

2GA NAJAVA DELODAJALEC

2TA NAJAVA DELODAJALEC

2TB NAJAVA DELODAJALEC

 

Dostopnost